Excite

Hot in 2009: Knielaarzen!

In Hollywood zien we bijna niet anders meer: laarzen tot over de knie zijn hot! Ze mogen dan – in combinatie met de verkeerde outfit – een tikje ordinair lijken; ze zijn tegelijkertijd echt super chic. Zorg er dus voor dat jij ook een paar knielaarzen in de kast hebt staan!

Toen we deze lange laarzen voor het eerst in Hollywood zagen, werden ze gedragen door Julia Roberts, die de hoofdrol had in Pretty Woman. Niet direct de associatie die je zelf op zou willen roepen. Mogelijk is dat de reden dat de knielaars even in de vergetelheid is geraakt. Tegenwoordig maken echter tal van bekende ontwerpers gebruik van de lange laars en combineren zij deze met stijlvolle kleding voor op de catwalk. Hierdoor is de knielaars ineens een fashion item geworden dat je echt niet mag missen. Bijkomend voordeel: de lange laarzen zijn lekker warm en maken allerlei andere items, zoals beenwarmers of leggings, helemaal overbodig.

Het enige waar je tijdens het dragen van je knielaarzen op moet letten, is de rest van je styling. Deze laarzen combineren bijvoorbeeld ontzettend goed met eenvoudige kleding, omdat de laarzen dan alle aandacht krijgen. Draag de knielaarzen daarom niet met korte rokjes en laag uitgesneden topjes, maar combineer ze juist met echte winterse kleding. Voeg vervolgens nog een chique tas toe en je bent helemaal klaar voor de winter!

Benieuwd waar je de knielaarzen kunt krijgen? Als je snel bent, ben je misschien nog op tijd voor de Jimmy Choo collectie bij H&M!

Afbeelding: Flickr account Shoewawa.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021