Excite

Horloges zijn de trendy accessoires voor mannen!

Kent u de grote horloges van U-Boat? Die zowat de hele pols in beslag nemen. Een eye-catcher pur sang. De prijs is ook niet mis. Prijzen zijn vanaf 1000 euro. Wat denk je van al die goedkope aftreksels van de zeer karakteristieke U-Boat horloge. Heb je daar ook genoeg van? Wees blij! Opvallende en grote horloges zijn uit. Sober en elegant is de nieuwe trend. Horloges en verzorgde mannen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Sober

Laat het flashy gebeuren maar snel links liggen. Je herkent de modieuze man aan een integer, elegant maar kwalitatief zeer hoogwaardig horloge. Een horloge waarvan je op afstand al de dure materialen kunt zien en de aandacht die er aan besteed is.

Grote draaiknoppen. Zoveel mogelijk metertjes. Dikke kasten. Dat is allemaal verleden tijd. Een platte kast is tegenwoordig hot! Ook zie je dat de lederen band steeds meer terug komt en langzamerhand de stalen band vervangt. Een ogenschijnlijk simpel uurwerk, maar voor de mensen die op de details letten met een sublieme afwerking. Mooi gepolijste wijzerplaten. Kostbare materialen worden niet geschuwd.

Topmerken

Rolex is een merk dat zowel de rijke als de arme man kent en gaat al decennia mee. Toch is dit een horloge wat altijd mee kan draaien. Juist omdat het een tijdloos design heeft. Niet teveel poespas, maar een horloge dat in één blik kwaliteit en status uitstraalt. De Submariner is het trendy model van Rolex met een prijskaartje vanaf 5.000 euro.

Panerei is ook een horloge van deze tijd. De Panerai Luminor is de meest betaalbare, maar er hangt nog een aanzienlijk prijskaartje aan vast, namelijk 3.000 euro.

De GC collectie van Guess zijn de wat meer betaalbare modellen, maar van uitstekende kwaliteit. Deze horloges stralen elegantie en frisheid uit. De moderne man valt zeker op met een GC. Je hebt al een GC voor ongeveer 400 euro.

Geldverspilling?

Het kopen van een duur horloge, bijvoorbeeld van het merk Rolex of Panerai, is een investering voor de toekomst. Deze horloges zullen in de toekomst zelfs in prijs stijgen. Rolexen uit 1950 worden nog steeds verkocht voor duizenden euro's.

Je kunt beter een goed en tijdloos horloge kopen dan veel horloges die na een jaar helemaal uit zijn. De trendy man let daar op en is niet bang om daarin te investeren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020