Excite

Horloge: altijd de tijd bij de hand

Over het algemeen checken mensen wel om het uur de tijd. Waarschijnlijk heb je dit niet door, totdat je op een dag je horloge thuis bent vergeten. Je pols lijkt dan wel erg leeg. Een horloge is een verlengstuk van jezelf. Hoewel het sieraad een simpele functie heeft, vinden mensen erg belangrijk hoe een horloge eruit ziet.

Trendy horloges

Net als zonnebrillen, tassen en schoenen zijn horloges accessoires die je outfit afmaken. Bij het samenstellen van je outfit is het dan ook erg belangrijk om je horloge te matchen met de kleur kleren die je voor die dag kiest. Horloges zijn trendgevoelig. De mode wisselt jaarlijks en de keus is groot.

Analoog of digitaal horloge?

Voordat je een model kiest, moet je eerst nagaan of je voor een analoge of digitale wijzerplaat wilt kiezen. Vroeger was de keus beperkt tot analoge horloges. Hierbij heb je een klokje met een wijzerplaat. Digitale horloges geven de tijd in getallen aan en bevatten daarnaast vaak extra functies zoals een stopwatch of een hartslagmeter.

Status

Heb je eenmaal de keus gemaakt, dan is het zaak om meer te kijken naar de buitenkant. Een horloge straalt uit wat jij voor persoon bent. Denk aan de zakenman met een strakke Rolex of een bergbeklimmer met een waterdicht, digitaal ontwerp. Wil je status en allure uitstralen, kies dan voor een ontwerp met klasse. Ben je stoerder aangelegd, dan kun je kiezen voor een grove leren band met een groot klokje.

Tijdloze horloges

Hoewel de trend ieder jaar wisselt, zijn er gelukkig ook veel tijdloze modellen te koop. Denk hierbij aan simpele horloges met een schakelband of de analoge horloges met simpele leren bandjes. Kies bij een tijdloos horloge voor een basic model zonder al teveel franjes.

Betaalbaarheid

Afhankelijk van het materiaal, het merk en de levensduur kan een horloge sterk oplopen in prijs. Wanneer je een tijdloos model kiest, gaat een duurder horloge kwalitatief vaak langer mee. Wil je liever zo nu en dan van model wisselen, dan kun je ook gerust een goedkoper model aanschaffen. Zelfs bij de Kruidvat of de Hema zijn zeer trendy horloges tegen zeer betaalbare prijzen te koop.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021