Excite

Accentueer je vormen met een hoge taille

Heb je mooie vrouwelijke rondingen die je graag wil laten zien? Heb je weinig vrouwelijke vormen, maar wil je optisch toch voller lijken? Wil je een decolleté accentueren? Alles is mogelijk als je de taille accentueert. Kleding met een hoge taille is daar in het bijzonder geschikt voor. Rokjes, jeans, jasjes... Alles kan je dat supervrouwelijke figuur tot uiting helpen komen.

Broeken en jeans met hoge taille

We weten het al jaren, broeken met een hoge taille kleden af. Je krijgt langere benen en een korter bovenlichaam, dat willen we allemaal! De introductie van de broeken gedragen op de heupen is dan ook niet voor iedere vrouw een fijne mijlpaal in de geschiedenis van de mode. Gelukkig zijn broeken, jeans en zelfs shorts met een hoge taille weer helemaal terug van weggeweest.

Hoge taille broek combineren

Het mooist is natuurlijk om je broek met hoge taille te dragen om een manier zodat hij goed te zien is. Zorg voor een leuk shirt of een leuke blouse die je in je broek kunt stoppen. Ga niet voor een te lang of te strak model top en probeer eens een romantische of klassiek stijl. Hoge taille broeken komen voor van skinny tot zeer wijde pijp. Vooral wijde pijpen zullen je lichaam smaller doen lijken. Ben je van nature al erg slank? Ga dan niet voor te wijde pijpen. Maak je outfit af met een stoere statement riem en een paar hakken zodat je benen optisch nog langer lijken.

Rok met hoge taille

Al sinds de jaren '40 is de hoge taille rok onderdeel van het modebeeld. In de 21e eeuw is de hoge taille rok of kokerrok weer moderner dan ooit. Combineer op dezelfde manier als je zou doen met een broek: een romantisch, strak of licht bloesig topje met een mooie riem. Draag je de hoge taille rok liever met een jasje? Kies dan voor een kort model dat zeker niet over je billen valt.

Hoge taille bikini

De perfecte manier om je buikje te verbergen, maar toch je taille te showen is een hoge taille bikini. Dit model swimwear is bij uitstek om sexy en sophisticated naar het strand te gaan. Ook als je niet helemaal tevreden bent over je eigen bilpartij is de hoge taille bikini ideaal om net wat meer te bedekken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020