Excite

Maak de blits met hippe zomerjassen

Veel mensen noemen een zomerjas een van de meest overbodige kledingstukken die er bestaan. Maar een zomerjas is juist ontzettend praktisch. Met hippe zomerjassen kun je namelijk een fashion statement maken én elke outfit ook klaar maken voor koudere dagen of avonden. Zeker tegenwoordig - wanneer zonneschijn in de zomer bijna een uitzondering is - is dat geen overbodige luxe.

Trenchcoat als klassieker

Als het gaat om hippe zomerjassen, dan mag de trenchcoat natuurlijk niet in het lijstje ontbreken. Deze klassieker is elk jaar weer helemaal hot. Dit jaar mogen ook de super lange trenchcoats weer; vorig jaar waren die iets minder populair. Zo'n lange jas combineer je het beste met een rokje en blote benen. Voor zonnige dagen zijn open sandalen met hoge hakken erg mooi, voor minder zonnige dagen zijn ook enkellaarsjes een goede optie. Als je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een trenchcoat met een geplooide rug, dan moet je dat zeker doen; die zien er namelijk extra vrouwelijk uit. Kies ook voor luxueus ogende materialen, maar kijk uit met zijde of satijn; dat kan al snel wat goedkoop ogen, terwijl het dat net niet is.

Toffe kleuren

Of een zomerjas hip is, hangt natuurlijk ook een beetje af van de kleur. Kleuren van dit moment zijn mooie neutrale kleuren, zoals zacht perzik, lavendel, zachtroze, beige en verschillende poedertinten. Als een jas wat langer is, dan zijn zachte kleuren heel mooi. Als je gaat voor een kort jasje, dan kun je ook eens proberen om een wat fellere kleur te kiezen; dat breekt een outfit mooi!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020