Excite

Wat zeggen hippe korte kapsels over dames?

Kapsels zijn onderhevig aan trends, net zoals mode-industrie. Een van de huidige trends in kapsels is het futuristische kapsel. Dit is een van de hippe en korte kapsels die in 2011 het helemaal gaan maken.

Futuristische trend

Deze trend valt onder de noemer hippe en korte kapsels. Denk hierbij aan grafische vormen, veel glans en aparte kleuren zoals grijs of roze. Dit is natuurlijk niet voor iedere haarsoort en niet voor iedere persoon weggelegd. Bij deze trend is glans heel belangrijk. Het haar moet glanzen als een spiegel. Maar, net als bij elk ander kapsel, zegt een futuristisch kapsel iets over jou als mens. Hoe kom je over als je kiest voor een hip, kort koppie?

Wat zegt een kort kapsel over je?

De eerste indruk die je maakt, is vaak een erg belangrijke. Bij zo'n indruk zie je de persoon vaak in een bepaald perspectief waar zij in zal blijven zitten. Het kapsels speelt daarbij een rol.

Wanneer je als dame een kort en trendy kapsel draagt, zul je sneller worden gezien als iemand die succesvol is en iemand die doorbijt. Je zult met een kort kapsel gezien worden als iemand die ervoor gaat. Dit kan positief zijn op bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken.

Bij jonge vrouwen zal kort haar ook overkomen als iemand die speels en creatief is. Bovendien laat je zien dat je een sterke persoonlijkheid hebt, want je durft immers te kiezen voor een kort koppie. Bij een oudere vrouw wordt kort haar vaak gezien als iemand die jong van geest is en bij de tijd is.

Hoog tijd dus om je wapperende haren af te knippen en te gaan voor dat korte, maar o zo trendy korte kapsel!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020