Excite

Hippe kinderkapsels: makkelijk te onderhouden

Hippe kinderkapsels

De haarmode verandert constant. Wat nu in is, kan over een jaar alweer uit zijn. Voor je kinderen wil je natuurlijk hippe kinderkapsels. Je wilt niet dat je kinderen er ouderwets uitzien. Ook wil je dat de kapsels makkelijk te onderhouden zijn. Je wilt immers niet de hele ochtend bezig zijn om het goed in model te krijgen. Vind hier wat ideeën voor leuke en trendy kinderkapsels.

Hip meisjeskapsel

Een leuk meisjeskapsel is een razorsnit met twee laagjes. Ook kun je er nog een kleine pony bijdoen, van zo'n vijf centimeter breed. De rest van het gezicht zit dan als een soort kader om het gezicht. Dit kapsel ziet er speels uit en is erg trendy. Daarbij is het heel makkelijk te onderhouden.

Hip jongenskapsel

Bij jongens kun je kiezen voor een kapsel met korte pieken. De zijkanten zijn extra kort, maar de rest is wat langer. Door gebruik te maken van laagjes krijg je die pieken en dit geeft het een speelse uitstraling. Met wat gel kun je het vervolgens leuk in model maken.

Raadpleeg altijd een kapper

Bij de kapper hebben ze vaak boeken met kapsels, ook voor kinderen. Ook op internet kun je veel foto's vinden van leuke kapsels. Toch is het raadzaam om goed met de kapper te overleggen over het kapel. Het ene kapsel kan geweldig lijken op een foto, maar past misschien niet goed bij je kind. Een kapper heeft hier goede kijk op en kan je advies geven. Luister natuurlijk ook altijd goed naar je kind en accepteer zijn of haar wensen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020