Excite

Hippe kapsels 2011: trendy volgens jouw persoonlijkheid

De hippe kapsels in 2011 zijn zeer gevarieerd en je bent vrij om te kiezen voor het kapsel wat het best bij jou gezichtsvorm past. Niet ieder gezicht is geschikt voor lang haar, een boblijn of stekels. Dat geldt ook voor de haarsoorten als krullen, stijlhaar of kroeshaar. De hippe kapsels in 2011 zijn aangepast aan iedere vrouw.

Passend bij jou

Bij het kiezen van een nieuw kapsel laat je je best adviseren door een kapper. Die weet vaak goed te vertellen welke kapsels perfect zijn voor jouw gezicht en jouw haar. Laat je niet leiden door de trends, maar creëer je eigen trendy kapsel bij jouw persoonlijkheid. Door deze nieuwe trend zijn de hippe kapsels in 2011 zeer tegenstrijdig. In de kapperswereld staat het individu vaker centraal.

De pony

Een voorbeeld van een dergelijke trend is de pony. Voor dames met lang haar is het vaak zonde het eraf te knippen. Voor de afwisseling van het lange haar is een pony weer in. Maar een pony is alleen leuk als het je natuurlijk echt staat. Niet bij alle dames geeft de pony een trendy look. En niet bij elk type haar valt het zoals op de foto’s in de modemagazines. Bij sterk stijl haar kan een pony in tweeën splitsen en naar de zijkanten schuiven. Bij krullend haar kan een pony opbollen en krijg je een kuifeffect.

Korte lokken

De korte kapsels zijn nog steeds in. De hippe korte kapsels in 2011 zijn wild en hip. Maar uiteraard moet kort haar ook goed bij jouw gezichtsvorm passen. De korte kapsels in 2011 mogen weer volume hebben, maar ook structuur. Dat in plaats van het ‘out of bed’ kapsel van voorheen. De korte kapsels worden in een mooi model geknipt met een bewegend en levendig effect.

Je hoeft niet meer mee te doen met de kapseltrends van tegenwoordig. Bij diverse modeshows zie je de meest klassieke kapsels weer terug zoals vlechten en de paardenstaarten. Je mag jezelf weer zijn met de hippe kapsels van 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020