Excite

Het is zomer: de bloemenprint is terug

Nu de dagen langer zijn kunnen de gekleurde kleren weer uit de kast, waaronder natuurlijk bloemenprints. Ieder jaar is de bloemenprint weer een trend die terugkeert. Het is dan ook niet een ware moderevolutie dat ook in de zomer van 2013 de bloemenprint terugkeert.

Zomerprints

Bloemenprints zijn de klassiekers onder de zomerprints. Ze kunnen een outfit compleet opfleuren op een verfrissende manier. Bijkomend voordeel is dat bloemenprints heel gemakkelijk te combineren zijn met basisstukken uit je garderode. Zo hoef je je niet van top tot teen in een boeketje te hullen.

Broek met bloemenprint

Een stoere, maar meisjesachtige look krijg je met een broek met bloemenprint. Maak de broek het middelpunt van je outfit en draag hem met een simpel wit of zwart shirtje. Naar je werk combineer je de broek met een colbert en een paar hoge hakken. In je vrije tijd wissel je de hakken voor mooie sneakers.

Maxi-rok met bloemenprint

Wat we veel zien zijn grote rokken tot halverwege de kuit. Een zeer chique lengte die voor bijna ieder figuur geschikt is, omdat het optisch een slanke taille maakt. Met een bloemenprint maak je van dit moderne type maxi-rok een echte eyecatcher.

Accessoires met bloemen

Vind je kleding met bloemen iets te heftig? Dan zijn accessoires met bloemen wellicht een betere optie. Verschillende modemerken hebben handtassen met bloemenapplicaties of bloemenprints voor het zomerseizoen. Ook haaraccessoires met een vrolijke bloem zullen dit voorjaar veelvuldig aanwezig zijn in de winkels.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021