Excite

Hermès komt met vrolijke armbanden

De winter is nog in volle gang, maar dat weerhoudt Hermès er niet van om vast wat vrolijke accessoires te introduceren. Het bekende modemerk komt daarom met een nieuwe lijn van bijzondere armbanden, verkrijgbaar in hout en leder.

De armbanden, die prachtige namen dragen als Astral, Ariodante en Assam, vallen op door hun strakke vormen en zijn prima te combineren met veel verschillende kledingsstijlen.

De Ariodante en Assam armbanden hebben een basis van hout en worden bekleed met door middel van een traditionele Vietnamese handwerkmethode. Deze armbanden zijn daarom verkrijgbaar in verschillende stijlen. De Astral armbanden zijn gemaakt van leder, wat ze extra draagbaar maakt.

De kwaliteit van de nieuwe armbanden is uitstekend, zoals we van Hermès mogen verwachten. Het bijbehorende prijskaartje is indrukwekkend te noemen; voor het meest eenvoudige model betaal je 160 euro en die prijs kan oplopen tot 390 euro. Is dat voor jou geen probleem, dan shop je voor je zomeraccessoires lekker bij Hermès!

Afbeelding: Artschoolvets.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021