Excite

Stijlvolle herenkapsels 2011

Herenkapsels 2011

Voor mannen is het jarenlang niet nodig geweest om hun kapsel elk jaar te restylen, maar de komende jaren zal dit niet meer dan normaal zijn. Ook in 2011 zijn er tal van modellen en haarstijlen waarmee je als man helemaal hip bent. Dit zijn de populaire en stijlvolle herenkapsels voor 2011.

Klassiek

Voor conservatieve mannen die niet veel tijd besteden aan hun haar, zijn er de klassieke haarstijlen welke functioneel en toch modieus zijn. De haarstijlen voor mannen in 2011 komen in verschillende lengtes en alles moet kunnen. Een voorbeeld is de clean cut style. Dit kapsel zorgt voor een frisse en verzorgde look.

Kort

Daarnaast zal de trend van goed geschoren en korte kapsels uit 2010 ook nog steeds erg hip zijn en zorgen voor een volwassen en stijlvolle look.

Kalende?

Kaal worden is geen ramp, het kan zelfs cool zijn wanneer je het vanuit de juiste hoek benaderd. Veel mannen zijn bezorgd om het verliezen van hun haar, maar dat is niet nodig. Een perfect kapsel voor mannen waarbij het haar aan de bovenkant dunner wordt is de zogenaamde shaggy layer. Door je haar ruig te dragen en het te laten vallen waar het maar kan creëer je een look welke zal werken in het voordeel van je kapsel.

Zeer kort

Sommige mannen hebben overal veel haar, behalve op de kruin van het hoofd. Deze kale plek is een bekend probleem en is eenvoudig te verhelpen door een korte haarstijl, welke in gevarieerde lengtes komt en zo mee kan groeien met het proces van kaal worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021