Excite

H&M lanceert opnieuw sportcollectie

Draaien jouw goede voornemens net als bij veel anderen om sporten en een gezonder leven? Dan heeft de H&M voor jou goed nieuws. De Zweedse modeketen lanceert namelijk opnieuw een sportcollectie. Vanaf vandaag zijn de trendy sportkleren te koop. Modieus sporten was nog nooit zo makkelijk!

H&M Sport

De sportcollectie van H&M heet ‘H&M Sport’ en bestaat uit kleding voor mannen, vrouwen én kinderen. Bij het ontwikkelen van de collectie werkten de ontwerpers samen met sporters uit de Olympische selectie van Zweden. Door meer kennis over sport te incorporeren in de kleding, hoopt H&M een serieus concurrent te worden op de markt voor betaalbare sportkleding.

Sportcollectie uitgebreid

Ann-Sofie Johannson, de creative head of design van H&M laat aan Vogue weten dat H&M ziet dat sport steeds belangrijker wordt in het dagelijks leven van mensen. H&M wil daarom helpen om mensen modieus, betaalbaar en met een goed gevoel te kunnen laten sporten. Sinds 2012 is de sportcollectie van de H&M steeds verder uitgebreid, met bijvoorbeeld yoga-, hardloop-, fitness-, fiets- en vrijetijdskleding. De nieuwste collectie heeft ook waterafstotende sportkleding voor outdoorsporten, zoals wandelen en crosslopen.

Bekijk hier beelden van de nieuwe H&M sportcollectie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021