Excite

H&M begint onderzoek naar model

H&M start een onderzoek naar vermeend drugsgebruik van hun model Cara Delevingne. Het twintigjarige Britse model werd deze week gefotografeerd voor haar huis, terwijl ze een klein doorzichtig zakje met wit poeder liet vallen. Ze probeerde het zakje te verbergen door erop te gaan staan. De paparazzi hadden toch een duidelijk kiekje van het witte poeder, wat lijkt op cocaïne. H&M heeft een strikt zero-tolerance beleid als het om drugs gaat. De Zweedse kledinggigant stelt daarom een onderzoek in.

H&M en drugsgebruik

Cocaïnegebruik is absoluut een showstopper voor H&M en door de foto’s is het Britse model ineens verdacht van drugsgebruik. Cara was eerder dit jaar het gezicht van de Divided-collectie van H&M. Als blijkt dat het model drugs bij zich had, wordt ze volgens de keten niet meer ingehuurd voor toekomstige campagnes.

Cocaïneschandaal

Cara Delevingne is één van de meest gevraagde modellen van dit moment, maar heeft ook een reputatie wat betreft feesten. Andere merken waarvoor Delevingne werkt, hebben nog niet gereageerd op het incident. In 2005 verloor Kate Moss zeven grote campagnes door haar cocaïneschandaal. Het foto-incident kan het model dus nog duur komen te staan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021