Excite

Hawaiiblouse grootste modemisser

Vrouwen vinden de bontgekleurde hawaiiblouse het meest gehate kledingstuk voor een man, zo blijkt uit onderzoek van de website Styletoday. Van de 605 ondervraagde vrouwen geeft maar liefst 43 procent aan dat de vrolijk gekleurde blouse niet om aan te zien is.

Ook een te strakke zwembroek blijkt een grote afknapper. Met 38 procent van de stemmen verovert de Speedo een tweede plaats in de top tien grootste mannenmode-afknappers. Andere modeflaters zijn een openstaand overhemd met uitpuilend borsthaar (12 procent) en teenslippers (6 procent).

Vrouwen zien hun man het liefst ‘hip en trendy’ gekleed. Maar liefst 29 procent houdt van een sportieve kledingstijl of netjes (17 procent). Mannen mogen wel vaker hun outfit complementeren met een accessoire. Zo vindt 36 procent van de vrouwen het leuk als hun man een tas draagt. Ook de kleur roze (23 procent) mag wat vaker in de kledingkast te vinden zijn evenals een pak (15 procent).

Ondanks een aantal kleine wensen vinden de meeste vrouwen de kledingstijl van hun partner goed verdraagbaar, alhoewel er af en toe combinaties tussen zitten die wat minder geslaagd zijn. Een kwart van de respondenten staat volledig achter de kledingsmaak van haar partner en slechts een enkeling kan de stijl van haar partner juist allerminst waarderen.

Er bestaat nog wel enkele onenigheid over het winkelgedrag van de mannen. Zo begrijpt 37 procent van de vrouwen niet dat hun man binnen vijf minuten een winkel kan ‘scannen’ en een kwart verbaast zich over het feit dat hij iedere keer dezelfde schoenen koopt omdat ze zo lekker zitten. Toch shopt iets meer dan de helft van de vrouwen gezellig samen met hun partner.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020