Excite

Stylish in een harembroek

Het is behoorlijk wennen, een harembroek. Maar het is wel een op en top trendy kledingstuk. Belangrijk is wel dat de harembroek goed gedragen wordt. Met de juiste tops en schoenen draag je de harembroek ontzettend stijlvol. Door welke kledingstukken schitter je in een harembroek? Hoe komt de harembroek tot zijn recht?

De regels van de harembroek

Voor de trendsetters onder ons is de harembroek een absolute must-have. En gelukkig zitten er vele voordelen aan de harembroek én komt hij in verschillende varianten.

De harembroek: feestelijk en comfortabel

Het voordeel van de harembroek? Hij zit ontzettend comfortabel. Jazeker, het kruis is behoorlijk ver te zoeken. Zeg maar ergens halverwege de bovenbenen en in sommige gevallen zelfs bij de knieën. Of je dit elegant vindt, is geheel persoonlijk. Maar comfortabel is het zeker wel.

Dan is de harembroek ook nog in diverse modellen verkrijgbaar. Als jeans, als sportbroek maar ook als nette broek. Ga je naar een feestje en je wilt het liefst een avond in je 'luie' broek hangen? Kies dan voor de nette harembroek! Met een paar mooie schoenen met hoge hakken, een mooie strakke top en sieraden, zie je er super uit. Zelfs met een harembroek. En het geeft een ontspannend gevoel. Dankzij de comfortabele pasvorm van de harembroek kan je zelfs op dat feestje nog dat 'luie' gevoel hebben.

Stylingtip voor de harembroek 1

Draag tops altijd in de harembroek. De broek is al behoorlijk wijd bij de heupen. Een wijde top over de heupen maakt het zeker niet sierlijker.

Stylingtip voor de harembroek 2

Strakke tops zijn het mooiste op de harembroek. De harembroek zit wijd bij de heupen, een strakke top ziet er daarom flitsender uit.

Stylingtip voor de harembroek 3

Draag de harembroek laag op de heupen. Waarom? Dit staat sexy en vrouwelijk. Met een lange strakke top in de broek voorkom je bovendien inkijk aan de achterkant.

Stylingtip voor de harembroek 4

De harembroek kan je dragen met platte schoenen en hoge hakken. In de zomer zijn platte sandalen en slippers ideaal onder de harembroek. In de winter draag je de harembroek met enkellaarsjes met een mooie hak.

Een trendy uitdaging

De harembroek is niet zo erg als het lijkt. Zolang je hem maar goed combineert. Vraag desnoods aan de verkoopster naar de beste combinaties. Of kijk in tijdschriften hoe de harembroek gedragen wordt. Natuurlijk is het geweldig je trendy te kleden, maar dit moet wel goed gebeuren. Zeker in een harembroek, die al een uitdagend model heeft.


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020