Excite

Wat zijn de haartrends voor vrouwen?

Haartrends voor vrouwen

Vrouwen volgen graag de laatste trends. Zo ook met de haartrends. In 2011 zijn er verschillende trends die je kunt volgen om zo ook helemaal 'in' te zijn.

Haarkleur

In de zomer van 2011 is blond helemaal in. Er zijn talloze soorten blond en het is dan ook raadzaam om met je kapper te overleggen welke kleur blond bij jou past. Wat ook helemaal in is in 2011 is 'The Fade'. Dit is een kleurverloop die diep is bij de aanzet en lichter wordt naar de punten toe. Je haar krijgt hierdoor een speels effect. Het kleurverloop moet wel heel zacht zijn en natuurlijk overkomen. Een andere haarkleur die hot is, is natural red. Dit moet dus een rode haarkleur zijn die zo overkomt alsof het je eigen haarkleur is.

Pixiecut

De Pixiecut is ook een echte trend geworden. Dit kapsel heeft haar naam te danken aan de elfjes, die een kort en wild kapsel hebben. Veel vrouwen kiezen voor dit kapsel, zoals Victoria Beckham. In de nek en de gezichtspartij is het haar ongeveer vijf centimeter, maar de rest mag langer zijn. Ook is het kapsel vaak asymmetrisch.

Faux Bob

De faux Bob (ook wel neppe Boblijn) is helemaal hot. Het bobkapsel was een tijdje uit, maar dankzij sterren als Gwyneth Paltrow en Charlize Theron is de Bob weer terug. De Faux Bob kan wat afwijken van de gewone Bob, bijvoorbeeld door de lengte, of omdat het asymmetrisch is. je kunt er zeer creatief mee zijn en er echt iets unieks van maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021