Excite

Haartrends voor 2011: lang en nonchalant

Lang en vrouwelijk is dé trend in 2011. Wil je toch wat veranderen, zonder je lange lokken voorgoed vaarwel te zeggen, laat dan een pony knippen à la Jane Birkin. Ook met een wapperende seventies look anno nu steel je helemaal de show. Denk aan de lokken van Farrah Fawcett in Charlies Angels, maar dan iets minder opzichtig gestyled.

Als je je lange haar opsteekt, doe je dat losjes en nonchalant. Ga je voor vlechten, kies dan voor de visgraatvlecht. Ook hier geldt: houd het rommelig, want strakke vlechten zijn passé. Voor wie ’s ochtends weinig tijd heeft, blijft de beachlook een goede optie.

De boblijn hebben we nu wel gehad. Kun je er maar geen genoeg van krijgen? Probeer dan eens een faux bob. Daarvoor steek je je lange haar naar binnen toe op, waardoor het lijkt alsof je een korte bob hebt.

Dames met kort haar laten hun kapsel pittig en strak knippen, met wat lange lokken zodat het op verschillende manieren gedragen kan worden: losjes, strak naar achteren gekamd of juist omhoog in een soort kuif.

Mannen hoeven zich niet druk te maken, met gemakkelijke trends als kortgeschoren en kortgeknipt haar. Mannen die wat langer haar hebben, kammen het steil achterover. Houd je absoluut niet van de kapper? Kies dan voor de out-of-bed look. Beetje wax of gel, even door je haren woelen, en je bent klaar om te gaan.

De haarkleuren gaan feller worden. We zagen het al bij popster Rihanna, en rood gaat het helemaal maken deze lente en zomer!

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021