Excite

De haarmode van 2011 voor vrouwen

De haarmode van 2011 voor vrouwen draait om verzorgd haar. Of je nu gaat voor kort, lang, stijl of krullend: verzorgd is de boodschap. Houd het vooral simpel. Een perfect zittende paardenstaart met een simpel elastiekje en een zijscheiding is al voldoende. Een van de trends is van 2011 is een kapsel met perfect geknipte ronde vormen, waarmee je volop kunt variëren.

Kleuren van 2011

Hoogblond is deze zomer helemaal in. Verder draait het dit jaar om intense kleuren. Denk aan diepe bruintinten, goud- en bronstinten en kleuringen die oplichten.

Behandelen van het haar

Om er zo verzorgd mogelijk uit te zien, hebben we hier een aantal weetjes op een rij gezet, hoe jij het beste je haar kunt verzorgen.Voor volledige tevredenheid respecteer je het beste de volgende tips.

Steil haar

Voor steil haar was je je haar het beste minstens één keer per week. Gebruik een shampoo met een pH-waarde niet hoger dan 7. Verdun je shampoo eerst met een beetje warm water en masseer dit in je haar. Maar niet te hevig. Spoel het goed uit en breng een conditioner aan. Kam je haar voorzichtig van de punten naar de wortels toe. Spoel nu je haar, maar zorg ervoor dat je je conditioner niet geheel uitspoelt. Laat het vervolgens aan de lucht drogen. Heb je hier geen tijd voor dan kun je een haardroger gebruiken, maar zorg ervoor dat hij op de lichtste stand staat.

Voor het slapen gaan vlecht je je haar in een losse vlecht, om je haar zo in model te houden voor. Verder gebruik je een haarstyling product naar wens en breng je je haar in model.

Krullend haar

Je wast het haar op dezelfde wijze als voor steil haar. Masseer je haar na het douchen, om zo je natuurlijke krul te verkrijgen. En vervolgens laat je het aan de lucht drogen of eventueel met een haardroger op de lichtste stand. Beperk bij krullend haar het gebruik van producten op oliebasis. Kam je haar niet meer na het drogen.

Maak je haar vochtig en kam je haar van de wortels tot de punten. Breng een styling product naar keuze aan en masseer je haar voor de natuurlijke krul. Laat vervolgens je haar aan de lucht drogen. Voor het slapen gaan, vlecht je je haar in een losse vlecht.

Uitgroei

Heb je uitgroei, maar nog geen tijd gehad om het bij te werken? Geloof het of niet, maar mascara is je uitweg. Zoek een mascara in de kleur van je haar en werk je uitgroei bij. Het is een tijdelijke oplossing, maar verbluffend is het resultaat wel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021