Excite

Trendy haarkapsels voor mannen

Wereldwijd veranderen en experimenteren mannen hun kapsels. Ze variëren van kort opgeschoren kapsels tot (iets) langere en vollere haarstijlen. Hieronder volgen een aantal suggesties voor trendy haarkapsels voor mannen!

Kort

Veel mannen kiezen bewust voor een kortgeschoren koppie, omdat het erg weinig styling vraagt en veel gemakkelijker is om te onderhouden. Daarnaast is een kortgeschoren kapsel vaak mannelijker en komt gedistingeerd over. Naast kortgeschoren kapsels zijn korte baarden helemaal hot dit jaar!

Middellang

In de jaren zeventig en tachtig was lang haar 'in'. En ook nu is middellang haar voor mannen weer helemaal trendy! Zo'n halflang kapsel voor mannen kan zowel nonchalant als strak naar achter gekamd erg mooi staan. In combinatie met een lange lok is het het ideale kapsel voor de modebewuste man. Kies uiteraard wel een halflange haarstijl die bij jouw gezichtsvorm past.

Klassieke look

Een klassiek kapsel is een blijvertje en uiteraard altijd 'on trend'! Het zorgt voor een frisse en verzorgde look. De klassieke look kan je een wat volwassener en deftiger uitstraling geven of juist een jongensachtige look. Het is maar net hoe je het stylet. Bovendien kan je bij een klassieke look vele kanten op, zoals een midden-, zijscheiding of juist een warrige look die wordt gestyled met behulp van stylingsproducten.

Krullend haar

Mannen die van moeder natuur krullend haar hebben gekregen, moeten net wat extra moeite doen om hun haar goed in model te brengen. Krullend haar kan namelijk snel droog, grof en broos zijn, voornamelijk met warm weer zullen de krulletjes al snel slobberig ogen. Gelukkig zijn er heel wat stylings-, haarproducten en shampoos die speciaal op de markt zijn gebracht voor mannen met krullend haar!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021