Excite

Losse en nette haarkapsels voor lang haar

Er bestaan genoeg creatieve haarkapsels voor lang haar. Met name voor de komende zomer zijn ideeën voor lang haar meer dan welkom. Tijdens de hitte is het prettiger je lange haar op te steken. Daarom is de zomer een mooie periode te variëren met haarkapsels voor lang haar. Bekende haarkapsels voor lang haar zijn onder meer vlechten, de paardenstaart, knotjes, meerdere staartjes en vlechtjes in je haar. Vooral met lang haar kan je veel afwisselen met kapsels.

Vrije tijd

In je vrije tijd kan je natuurlijk je lange haar dragen zoals je zelf wilt. Het meest comfortabele is het haar uit je ogen te houden. Dit kan als eerst door je haar enkel vanaf de slapen naar achteren te dragen. Dit is een klassieke look die al tijden door vrouwen gedragen wordt en elk jaar weer volgens de laatste trends wordt aangepast. Andere manieren om je haar uit je ogen te houden is door een paardenstaart, vlecht of knot. Volgens de trends van dit jaar hoeft je lange haar niet strak en gekapt te zitten. Laat gerust plukjes los hangen, dat geeft een nonchalant en dromerig effect.

Een nette verschijning

Wanneer je netjes moet verschijnen bij bijvoorbeeld een etentje of een sollicitatiegesprek, kies dan voor een knot of een nette paardenstaart. Voor een nette gelegenheid mag je haar wel strak naar achteren zitten; gebruik hiervoor gerust wat haarlak of glansspray.

Feesten maar

Voor het uitgaan kan je voor het nonchalante makkelijke haarkapsel kiezen. Om het effect mooier en verzorgder te maken, gebruik dan een krultang en extra spray om de lange lokken een sprekender effect te geven. Tijdens een feest mag je lange haar glanzen en op en neer dansen.

Een goede verzorging en de beste producten zijn de basis voor alle haarkapsels voor lang haar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021