Excite

Hippe haarkapsels dankzij foto’s voor iedereen te proberen

Voor je bezoek bij de kapper is het handig van jouw favoriete haarkapsels op foto’s bij je te hebben. Met een foto is het makkelijker duidelijk te maken wat jij wilt met je haar. Op het internet bestaan diverse websites waar je foto’s van haarkapsels kan vinden. Trendy kapsels zijn te vinden op websites van kappers maar ook op de diverse mode- en beautywebsites.

Kapsels.net

Op de website kapsels.net staan foto’s met haarkapsels van diverse kappers. De website toont diverse kapsels met daarbij tips en adviezen. Zo geeft het advies over wat voor kapsel het meest geschikt is bij jouw gezichtsvorm. Het is zelfs mogelijk je eigen foto te uploaden en zo diverse kapsels bij jouw gezicht uit te proberen. Het voordeel van foto’s van haarkapsels is dat je er zo achter komt hoeveel variaties er bestaan. Je kan variëren met kleur, highlights, laagjes en lengtes. Dramatische kapsels hoeven dankzij de foto’s niet meer voor te komen.

ELLE

De inspiratie voor haarkapsels halen we natuurlijk van de foto’s van de filmsterren en popsterren. Een website als elle.nl, van het bekende vrouwenblad ELLE, heeft een aparte pagina waar diverse trendy haarkapsels getoond worden. De haarkapsels op de foto’s zijn afkomstig van film- en popsterren, maar ook van de catwalk en foto’s van prominente hippe kappers. Waar Kapsels.net redelijke degelijke kapsels laat zien, vind je op de website ELLE de meer gedurfde en hippere haarkapsels. Naast haarmode beschrijft ELLE bij de foto hoe je een kapsel zelfs bij je zelf kan maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021