Excite

De haarkapsels uit 2010 zijn halflang en vrouwelijk

De haarkapsels die het jaar 2010 domineerden waren halflang maar op en top vrouwelijk. De halflange kapsels werden in 2010 in pieken en lagen geknipt. Het halflange haar mocht warrig gedragen en strak en steil. In 2010 kon het haar nog punk gedragen worden. De haarkapsels in 2010 die halflang geknipt werden, varieerden van superhip tot klassiek. Kijk op websites als Firanet of de website van het modemagazine ELLE voor de haarkapsels in 2010 met een halflange snit.

Trendy halflang

De trendy haarkapsels waren in 2010 geschikt voor halflang steil haar. De halflange kapsels vergen weinig onderhoud en styling. Het mooie aan haarkapsels die halflang zijn, is dat ze vrouwelijk zijn en toch erg makkelijk. In de ochtend ben je niet bezig lang het haar te borstelen. Om het haar goed in model te houden zijn stylingsproducten niet altijd nodig. Het halflange haar kan zo geknipt worden dat je bij wijze van spreke niets hoeft te doen zodra je op staat. Out of bed, beachy en punk zijn enkele comfortabele haarkapsels die in 2010 halflang gedragen werden.

Gezichtsvorm

Kappers kijken naar je gezichtsvorm om te bepalen welk halflange kapsel goed staat. Je hebt verschillende modellen haarkapsels uit 2010 die halflang gekapt werden. Je hebt modellen die kort van boven werden geknipt, met langere plukken van onderen, heel veel laagjes dus. Dan heb je een klassieker model. Het halflange kapsel dat iets weg heeft van een boblijn. Op Firanet staat een foto van een van de Olson-twins met zo'n kapsel. Het kapsel is halflang, maar is in laagjes geknipt. Het lengteverschil tussen de laagjes is echter niet groot. Door dit minimale lengteverschil krijgt dit halflange kapsel meer pit naast de vrouwelijkheid.

Als je het lange haar zat bent, maar toch bang bent je vrouwelijke of meisjesachtige verschijning te verliezen is halflang haar perfect. Zoek snel naar haarkapsels uit 2010 die halflang geknipt zijn. De kapper past deze helemaal aan op jouw, zodat je de vrouwelijke pit niet kwijt raakt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020