Excite

Knip je haar in alle modellen van 2011

Knip je haar volgens de trendy modellen van 2011. Dit jaar mag het haar in meerdere modellen gedragen worden. Om bij te blijven met de laatste modellen, moet je wel wat vaker naar de kapper. En niet alleen om het bij te laten knippen. Ook om het haar weer in een ander model te knippen. Gelukkig verschillen de modellen van 2011 niet ver van elkaar. Knip je haar regelmatig om alle modellen van 2011 uit te proberen.

Trendy chick

Via websites als www.trendystyle.net en www.fashionchick.nl vind je de laatste trends op haargebied. Als je toe bent aan een nieuwe look zijn deze websites een uitkomst. Trendystyle en Fashionchick laten foto's zien van de catwalkshows. Deze foto's zijn ideaal als je jouw haar laat knippen als de trendy modellen op de catwalks van 2011. Trends die op Trendystyle worden genoemd zijn de nonchalante en masculiene look.

Nonchalant bohemien

De nonchalante haartrend stroomt van de lente en zomer door naar de herfst en winter van 2011. Het nonchalante haar heeft iets van weg van de bohemien modellen die zo in waren eerder in 2011. Het haar zit vaak warrig en lijkt wat ongekamd. Laat je echter niet misleiden door deze look. De haren moet echt wel bijgeknipt en verzorgd worden. Gespleten haarpunten en knopen mogen niet gezien worden. Ook al doet de nonchalante stijl anders denken. Bohemien haar is verzorgd en kan diverse modellen aannemen in 2011.

Masculiene elegantie

De masculiene look geldt uiteraard meer voor de vrouwen. Het haar mag mannelijke modellen vormen in 2011. Deze mannelijke modellen creëren bij de vrouw een elegante en stijlvolle uitstraling. De kapsels zijn vaak strak en glad. Glansgel mag hierbij gebruikt worden. Haarlokken kunnen dan makkelijk glad gemaakt worden en krijgen meteen die elegante glans.

Gemak voor heren

Het nonchalante en gladde haar kunnen ook toegepast worden bij de herenmodellen in 2011. Voor de heren geldt ook dat het haar nonchalant gedragen mag worden. Lekker warrig en een ongekamde stijl moet voor de makkelijke heren aantrekkelijk zijn. Het haar is zo snel in model te krijgen. Daarnaast mogen mannen hun haar ook glad gekamd dragen. Het haar is in beide modellen makkelijk te dragen in de herfst en winter van 2011.

Zowel vrouwen als mannen kunnen bij elkaar inspiratie voor het haar opdoen. De laagjes, de lokken en de look komen behoorlijk overeen. De trend voor het haar in de winter is een vervolg op de nonchalante en strakke modellen die eerder te zien waren in 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020