Excite

Jeugdig, trendy en modern? De Guess kledinglijn!

Als je van jeugdige en moderne kleding houdt dan ben je bij Guess aan het juiste adres. Het merk bestaat al sinds de jaren '80 en het merk wordt graag gedragen door de sterren. Wist je bijvoorbeeld dat de kleding uit de film 'Back to the Future' speciaal door Guess ontworpen werd? En ook vandaag de dag heeft de Guess kledinglijn nog niets van zijn uitstraling verloren!

Guess?

Het modebedrijf Guess startte in 1985 en had meteen impact met de iconische zwart-wit reclameposters. De kleding heeft een jeugdige en moderne uitstraling en werd al snel na oprichting populair onder zowel de sterren, als het gewone volk. Beroemde modellen als Claudia Schiffer en Eva Herzigová werden in outfitjes uit de Guess kledinglijn gespot. Het duurde dan ook niet lang of het merk verwierf internationale roem. In de jaren '80 was Guess het meest populaire merk jeans. Het bedrijf was een van de merken dat zogenaamde designer jeans op de markt bracht. Guess bracht in de opvolgende jaren verscheidende onderscheidende kledinglijnen uit, zoals Guess Steel en Guess Collection. Vandaag de dag worden deze aangevuld met accessoires van het merk en zelfs een babylijn: Baby Guess.

Guess Home

Guess bracht in de jaren '90 naast kleding en accessoires ook Guess Home op de markt. Deze lijn bestond uit modern beddengoed in 'slimme verpakkingen'. De verpakking was namelijk precies dezelfde stof als het beddengoed zelf. Heel handig, want dan weet je gelijk wat je aanschaft en nog milieuvriendelijk ook. Ook Guess Home werd, zoals de meeste Guess producten, in korte tijd erg fashionable. Toch moest Guess deze lijn aan het einde van de jaren '90 loslaten wegens sterk dalende verkoopcijfers.

Tiesto ontwerpt Guess kledinglijn

Om maar eens aan te tonen dat Guess nog steeds een grote aantrekkingskracht op de sterren heeft, komt dj Tiësto binnenkort met een eigen Guess kledinglijn. Naast dat hij een Guess horloge heeft ontworpen, zal hij ook een 22-delige kledinglijn op de markt brengen voor het merk. De lijn zal waarschijnlijk bestaan uit donkere jeans met ritsdetails en grafisch bewerkt materiaal. Dj Tiësto gaf aan al lang een enorme fan van het merk te zijn en het een eer te vinden nu eindelijk samen te kunnen werken. Dat belooft veel, naar de winkel dus!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020