Excite

Online shoppen voor kleding met grote maten voor dames

Ooit was je als vrouw met een maatje meer veroordeeld tot vormeloze en verhullende kleding. Dat is tegenwoordig wel anders. Niet alleen verschijnen er steeds vaker modellen met een grotere kledingmaat in de tijdschriften, ook de modewinkels hangen steeds gemakkelijker grotere kledingmaten in hun schappen. En dat betekent dat er steeds meer keuze is voor shopliefhebbers die moeten zoeken bij de grote maten voor dames.

Shop je outfit compleet bij elkaar

Surf bijvoorbeeld eens naar www.bagoes.nl. Bolero's, blouses, broeken, maar ook laarzen, lingerie en accessoires: bij deze zaak kun je voor je hele garderobe terecht. Op de website vind je diverse merken die kleding hebben in grote maten voor dames, zoals Head over Heals, Mat Fashion, VETO en Studio. Wil je laarzen kopen bij Bagoes en heb je een grote kledingmaat, dan heb je grote kans dat ze lekker zitten, dankzij de wijde schacht. Bagoes kun je ook in real life bezoeken in hun de winkel in Utrecht. Verder organiseert Bagoes regelmatig uitverkopen in Amsterdam. Meer informatie hierover en over de openingstijden van de winkel in Utrecht vind je in de 'Beurs agenda' op www.modeoutlet.nl.

Specialist in grote maten voor dames

Een merk dat zich heeft gespecialiseerd in grote maten voor dames is Ulla Popken. Sinds 1 maart 1987 is het bedrijf met het motto 'jonge mode in grote maten' op de markt. En met succes! Inmiddels verkoopt Ulla Popken haar kleding in meer dan driehonderd filialen. Niet alleen dat maar ook via de postorder gaat de mode voor een grotere maat grif over de toonbank.

Hippe kleding in grote maten voor dames

De King Size Babes Webshop noemt zich 'de hipste grote maten damesmodewinkel van Nederland'. Als je wilt uitvinden of ze gelijk hebben, ga dan naar www.mateloos.nl. Daar vind je kleding in grote maten voor dames van 44 t/m 58 van merken zoals Yoek, Rimini, Samoon, Veto, Samm en Anna Scholz. Ook hebben ze hun eigen kledinglijn 'King Size Babes'. Wil je hulp bij het uitzoeken van je kleding? Bezoek King Size Babes dan in het filiaal in Amsterdam.

Online warenhuis en tweedehands

Heb je nog niet kunnen slagen, neus dan ook eens online bij het online grote maten warenhuis Maatjegroter (www.maatjegroter.nl). De grote maten voor dames lopen hier uiteen van 48 t/m 68. Of kijk eens op www.marktplaats.nl. Misschien is er net iemand die jouw maat had, toe aan een maatje kleiner of groter en kun je zo voordelig je garderobe bij elkaar shoppen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020