Excite

Grote kettingen als mode statement

Mode is durven. Het is niet meedoen met alle trends, maar de trends in je opnemen en daar je eigen draai aangeven. Dat kan bijvoorbeeld met accessoires. Neem grote kettingen. Als je die toevoegt aan een outfit, ziet deze er ineens heel anders uit. En op dit moment geldt de trend dat groter beter is.

Celebs geven het goede voorbeeld

Je hoeft niet op de catwalk te kijken om te weten dat grote kettingen helemaal in zijn. Modebewuste celebs volgen deze trend al even en maken regelmatig een statement met een grote ketting.

Het materiaal van de ketting maakt niet veel uit en is vooral afhankelijk van wat je erbij draagt. Bij een elegante outfit past bijvoorbeeld het beste een ketting met parels of glitterende stenen. Bij een wat meer dagelijkse outfit kun je ook prima kiezen voor een ketting met grote kralen of misschien zelfs bloemen. Kun je niet kiezen? Draag dan gerust een aantal kettingen over elkaar.

Je statement ketting zorgvuldig uitkiezen

Voor een echte statement ketting van zilver of goud moet je flink in de buidel tasten. Als je ook genoegen neemt met een ander materiaal, dan kun je al voor prijzen vanaf tien euro een mooie ketting vinden. Kies wel altijd zorgvuldig en behandel de ketting goed.

Als je een ketting kiest die niet van zilver of goud is, dan is de kans op verkleuren groter. Draag de ketting dan nooit 's nachts en probeer contact met de huid zoveel mogelijk te vermijden. Doe de ketting pas om als je helemaal klaar bent en doe deze aan het einde van je feestje weer af.

Complimentjes gegarandeerd

Voor het dragen van grote kettingen heb je wel wat lef nodig. Het kan eerst misschien wat ongemakkelijk voelen, maar is gewoon een kwestie van uitproberen. Wees wel voorbereid op veel complimenten, want een grote ketting valt natuurlijk veel meer op dan de kleine hangertjes waar je normaal gesproken misschien mee loopt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020