Excite

Combineren met grijstinten

Grijs is al lang niet meer een saaie kleur. Het is een goede basis om je outfit mee te beginnen of af te maken. Grijs kun je op dezelfde manier gebruiken als zwart of jeans. Mix ook eens meerdere grijstinten in één outfit of experimenteer met grijze en zilveren accessoires.

Grijze jeans

De meest gangbare kleding in grijstinten zijn jeans. Grijs loopt uiteen van een zwarte stone wash jeans naar lichtgrijs of bijna wit. Het grote voordeel van grijze jeans is dat ze het comfort hebben van een normale jeans, maar ze zijn net even anders dan de standaard blauwe indigo jeans. Je kunt er vrijwel dezelfde combinaties mee maken. Zeker als je van felle kleuren houdt, zijn grijze jeans een fantastisch item om in je kast te hebben, omdat ze nooit vloeken met je gekleurde items. Zelfs naar je werk in combinatie met een colbertje zijn grijze jeans heel geschikt.

Grijstinten combineren

Het is bijna ieder seizoen in de mode om grijs te dragen. Om te voorkomen dat je outfit niet te saai of eentonig wordt, kun je grijstinten combineren. De beste manier is om verschillende materialen te dragen en op deze manier het kleurvlak te onderbreken. Denk aan een grijs zijden t-shirt met een grijs wollen vestje, of een grijze blouse met een grijze jeans. Doordat materialen er verschillend uit zien in het licht, speel je met kleur. Je kunt natuurlijk ook combineren met verschillenden grijstinten katoen. Ga daarvoor op zoek naar ton-sur-ton grijstinten en werk met lagen. Een lang hemd met een kort wijdvallend topje erboven bijvoorbeeld. In sommige kleding zit zilver verweven voor een extra chique effect.

Grijstinten combineren met kleur

Een overdaad aan grijstinten kan ervoor zorgen dat je niet opvalt tussen mensen met gekleurde kleren. Daarom kan het soms handig zijn om grijs te combineren met een mooie kleur. Aubergine is een goede tegenhanger van grijs, maar tegenwoordig worden ook rood, felgeel en pastelkleuren gecombineerd met grijstinten. Je kunt dit verwerken in je kleding, maar ook accessoires in knalkleuren kunnen een grijze outfit veel goeds doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020