Excite

Speciaal voor glamourgirls: goud en zilver zijn de trend in 2012

Heb je altijd al willen schitteren? Dan is het nu je kans, want de mode staat dit jaar bol van de glamour. Sprookjesachtig, kleurrijk, vrouwelijk én goud en zilver komen terug in de kleding van dit jaar. Het mooie is, je kunt het op allerlei manieren dragen. Supersjiek of in combinatie met een casual style.

Goud en zilver: van galajurk tot aan een casual outfit

Hoewel de economische tijden somber zijn, kunnen we ons toch gemakkelijk rijk voelen. Want goud en zilver is wat er blinkt in modeland. Op allerlei manieren kun je je outfit nu opfleuren met een gouden of zilveren glans.

Je kunt beginnen met accessoires en schoenen aan te schaffen in de kleuren van de edelmetalen. Het kan ook nog eenvoudiger om meer glamour aan je dagelijkse outfit te geven. Geef je nagels bijvoorbeeld een zilveren of gouden glans. En je kunt zelfs je oogleden opmaken met zilver- of goudkleurige oogschaduw.

Wil je je casual style een glamourlook geven? Neem dan bijvoorbeeld een goudkleurig jasje of vest op je spijkerbroek. Sowieso combineert een spijkerbroek heel goed met een sjiek kledingstuk. Dit effect bereik je ook met een zilver- of goudkleurige accessoire, zoals een sjaal of riem.

Natuurlijk kun je nog verder gaan met goud en zilver aan je garderobe toe te voegen. Geheel in goud naar een gala kan ook, maar dat moet je wel durven. Houd je het liever bescheiden en ga je naar een leuk feestje probeer dan eens uit in een winkel wat er mogelijk is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor matte tinten. Of gouden en zilveren kledingstukken combineren met meer chiquere materialen dan spijkerstof.

Trends 2012 ideaal voor combi-freaks

Met het creatieve en expressieve modebeeld van dit jaar kun je naar hartenlust combineren. Niet alleen kun je goud en zilver toevoegen aan je garderobe ook de romantiek in de vorm van sprookjesachtige elementen is terug. Daarnaast mag je pailletten, strikken, ruches, enzovoorts gebruiken. En last but not least: de oorbel is in al zijn glorie terug.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020