Excite

Goedkope zumba kleding uit je eigen kast

Zumba wordt steeds populairder in Nederland. Het is een sport waarbij dans centraal staat. De muziek die gebruikt wordt is latinmuziek en dit is vaak opzwepend en goed voor een fijne work-out. Bij zumba draag je kleding die fijn zit. Als het even kan, draag je deze kleding ook omdat het recht doet aan je figuur. Alleen sportkleding kan duur zijn. Wat is goedkope zumba kleding die toch leuk is?

De kleding

Je draagt tijdens je les zumba doorgaans een broek en een t-shirt. Tijdens de lessen kun je gaan voor een strakke, maar lekker zittende broek. Ook kun je een sportieve wijde broek dragen met een elastiek bij de middel. Of ga voor een broek tot op de knie.

Bij de bovenkleding kun je kiezen voor een strak t-shirt, maar je kunt ook kiezen voor een mouwloze top of een wijd shirt. Het is net wat je fijn vindt om te dragen tijdens de les.

Natuurlijk kun je speciale kleding voor zumba aanschaffen. Maar de 'standaard' sportkleding is vaak redelijk somber van kleur. Dit is bij zumba kleding niet ideaal, want het mag zeker knallen. Bovendien kan sportkleding nogal aan de prijzige kant zijn.

Goedkope zumba kleding

Sportkleding is vaak duur en soms moet er veel aangeschaft worden voor er begonnen kan worden met sporten. Bij zumba is dit echter niet nodig.

Je kunt natuurlijk merkkleding aanschaffen van het merk Zumba®. Hier beginnen de prijzen vanaf 19,95 euro. Maar je kunt ook prima naar een winkel zoals Zeeman of H&M gaan en daar voor 5 euro een topje kopen. Of haal iets uit je eigen kast dat je toch nooit meer draagt. Voor de broek kun je gaan voor een goedkope joggingbroek of een legging uit eigen kast.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020