Excite

Budgetshopping: goedkope zomerkleding kopen

Het warme weer is alweer daar en we zijn allemaal op zoek naar zomerkleding. Helaas hebben sommigen niet veel geld om het te besteden aan kledij, wat dan? Hieronder staan een aantal handige tips om goedkope maar leuke zomerkleding te vinden.

Uitverkoop

Sla je slag bij de zomeruitverkoop! De kortingen lopen op tot wel 70%. Zorg er wel altijd voor dat je er op tijd bij bent met de uitverkoop. De geslaagde aankopen in de uitverkoop zijn de zogenaamde klassieke artikelen zoals eenvoudige vestjes, hemdjes, topjes, T-shirts, rokjes en accessoires.

Tweedehands

Heb je niet veel geld te besteden, maar wil je er toch goed en stijlvol uitzien? Dan kan je eens een bezoekje brengen aan tweedehandswinkeltjes. Je hoeft je helemaal niet te schamen om zo'n winkel binnen te lopen aangezien vintage helemaal hot is!

Kleding onderling ruilen

Hebben jij en jouw vrienden of familieleden nog leuke en draagbare zomerkleding in de kast hangen die jullie beide niet meer dragen? Ruil het dan met elkaar of shop in elkaars kledingkast. Vul een zak met zomerkleding die je niet meer draagt en laat jouw vrienden of familieleden dat ook doen. Vervolgens wisselen jullie de zakken uit en kijken jullie allemaal wat je nog aan andermans oude zomerkleding hebt. Zelfs bij de kringloopwinkels kun je met enig geluk een complete outfit scoren voor weinig geld!

Naaien

Ben je handig met een naald, draad of naaimachine? Maak dan helemaal zelf je zomerkleding! Koop een leuke stof op de markt en maak hiermee een zomerse jurk of broek. Ook kun je een simpel T-shirt, jurkje of hemdje van de Zeeman of H&M opsmukken met studs, kralen, textielverf, glimmers, sjablonen, linten, knopen en meer. Leuk en goedkoop om te doen en je weet zeker dat niemand hetzelfde kledingstuk bezit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020