Excite

Waar vind je goedkope positiekleding online?

Goedkope positiekleding online?

Zwangerschap, zelfs met alle bijkomende ongemakken, is een periode om van te genieten. De eerste maanden kun je nog je gewone kleren dragen. Daarna is het tijd voor positiekleding. Wie die term ooit heeft kunnen bedenken, weet niemand. Waarschijnlijk was het een soort code van de volwassenen onder elkaar om aan te geven dat er een baby op komst was. En aangezien die informatie niet was bestemd voor kinderoortjes werd het nieuws met een grote boog bekend gemaakt. De moeder was 'in positie'.

Hip!

Tegenwoordig is positiekleding gewoon trendy. De bolle buik wordt niet meer verstopt: integendeel! Iedereen mag 'het' zien. Een groot contrast met de tijd waarin onze grootouders leefden. Toen werd de bolle buik zo lang en veel mogelijk verstopt. Alsof het een schande was! Stel je toch eens voor: er is een tijd geweest dat een zwangere vrouw niet eens in een katholieke kerk binnen mocht. Gelukkig zijn de tijden definitief veranderd en dat is maar goed ook. Vandaag mag je modieus zwanger zijn: heerlijk toch? En nog goedkoop ook: zwangerschapsbroeken zijn nu elastisch en groeien met de moederbuik mee. Je kunt ze de volle negen maanden dragen!

Waar kopen?

Je hebt webshops die ingericht zijn op positiekleding. Een voorbeeld daarvan is BellyFashion. Het uitgebreide assortiment bestaat uit broeken, truien, jurkjes, tops, panty's, badmode en lingerie. En in alle mogelijke maten van maat 34 tot 56. Een ander voorbeeld is Onlinepositiemode. Een extraatje in hun gamma is dat ze ook verzorgingsproducten en borstvoedingsproducten hebben. En dan is er Wehkamp. Ook zij hebben handig ingespeeld op deze nooit eindigende markt. En de collectie mag zeker gezien worden!

Kortom: geniet van deze negen maanden en begin met leuke positiekleding! Ook je partner geniet mee als je er goed uitziet!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020