Excite

Hoe vind je goedkope luchtjes?

De goedkope luchtjes onder de 25 euro zijn vooral te vinden als eau de toilette. De meeste eau de parfums zijn prijziger, maar deze blijven vaak ook langer hangen.

De versie van 30 ml is goedkoper dan die van 50 of 100 ml, maar in verhouding is de 30 ml wel duurder. Dus bij je lievelingsparfum kun je beter wat meer geld uitgeven om uiteindelijk voordeliger uit te zijn.

Waar vind je goedkope luchtjes?

Parfum is over het algemeen duur. Veel mensen willen wel graag een lekker luchtje, maar er niet de hoofdprijs voor betalen. Goedkope luchtjes kun je overal vinden als je maar goed zoekt. In reguliere winkels vind je soms goede aanbiedingen, maar vaak zijn er betere te vinden.

Let op aanbiedingen

De meeste parfumeriezaken zijn niet de goedkoopste. Ze hebben veel keuze, maar zijn vaak ook prijziger dan bijvoorbeeld een drogisterij als Kruidvat. Kruidvat heeft echter niet veel keuze, maar het loont altijd om te kijken of ze jouw geur hebben en hoeveel voordeliger hij is.

Ook loont het om tijdens feestdagen zoals Moederdag of rond Kerstmis eens goed rond te kijken. Dan worden parfums regelmatig opvallend scherp geprijsd.

Internet

Verder is een online te vinden dat goedkoper is dan in een gewone winkel. Op internet kun je verschillende sites met elkaar vergelijken en de goedkoopste site vinden. Dit kun je natuurlijk ook in gewone winkels doen, maar dat kost meer tijd.

Veilingsites

Je hebt een heleboel websites die parfum verkopen voor een betere prijs dan de reguliere winkels. Daarnaast kun je online ook vaak op veilingsites goedkoper aan parfum komen. Denk aan Marktplaats.nl. Er zijn mensen die bijvoorbeeld een geurtje aanbieden dat ze gekregen hebben, maar hun favoriet niet is. Vaak verkopen ze deze onder de verkoopprijs in de winkels.

Invoeren vanuit het buitenland

Ook kun je de meeste geuren in het buitenland bestellen. Strawberry.net is een webshop waar parfum te bestellen is. Let hierbij wel op het maximale bedrag dat zonder extra kosten mag worden ingevoerd in Nederland. Denk hierbij aan een btw-tarief van 19% bovenop de goederen en kosten voor de douane. Daarboven moet betaald worden wanneer jouw pakket er tussenuit wordt gehaald. Dit geldt overigens alleen voor landen buiten de Europese Unie en bij bedragen boven de 22 euro. Tussen €22 tot €150 betaal je alleen btw. Bij 150 euro of meer betaal je en btw en douanerechten. Het handigste is het om de site van de douane te raadplegen. Ze zijn de meest betrouwbare bron hiervoor.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021