Excite

Waar vind je goedkope babykleertjes?

Krijg babykleertjes van iemand

De goedkoopste manier om aan goedkope babykleertjes te komen, is natuurlijk wanneer iemand ze aan je geeft. Is er iemand in de omgeving die een ouder kind heeft dan jouw baby, dan kun je goedkoop aan kleertjes komen. Wanneer die kennis bijvoorbeeld geen baby meer verwacht, dan worden kleertjes vaak doorgegeven. De baby van de kennis past niet meer in de kleertjes en anders gaan ze weg, dus het is ideaal wanneer iemand babykleding weg doet.

Goedkope winkels voor babykleertjes

Ga niet voor merkkleding voor een baby wanneer je goedkope babykleertjes wilt. Merkkleding is erg prijzig, zelfs of juist voor baby's, en de baby is eruit gegroeid voor je het weet. Dan is het zonde om een pakje van Burberry of Mexx te kopen. Ga naar goedkope winkels voor babykleding. Je kunt denken aan Zeeman en Hema. Deze winkels hebben prima kleding voor een betaalbare prijs. Iets duurder is H&M, maar ook deze kleding is goed betaalbaar. Dit is vooral voor de wat oudere baby's erg leuk en toch nog altijd goed voor de portemonnee.

Koop babykleertjes tweedehands

Sommige mensen vinden het niet zo'n fijn idee om tweedehandse kleding te kopen, maar zo kom je wel aan goedkope babykleding die vaak nog heel erg goed van kwaliteit is. Je kunt voor tweedehands kijken bij de plaatselijke tweedehands winkel of de kringloop. Ook kun je kijken op vrijmarkten zoals op 30 april met Koninginnedag. Daarnaast kun je heel veel babykleding op veilingsites, zoals Marktplaats, kopen. Hier kun je ook de kleding weer handig verkopen, wanneer de kleding te klein is geworden.

Koop babykleertjes in de sale

Wil je toch erg graag babykleertjes van een bekend, maar vind je het te duur? Wacht tot de sale komt en sla dan je slag. In de sale kun je soms voor minder dan de helft van de prijs ineens het pakje kopen. Ook naar outletwinkels gaan kan een optie zijn. Collecties van vorige seizoenen zijn, zijn te koop in dergelijke winkels. Dan krijg je goede merkkleding, maar voor een lagere prijs.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021