Excite

Laat je voeten ademen met Geox schoenen

Het kiezen van de juiste kinderschoenen is erg belangrijk, maar zeker niet gemakkelijk. Kinderschoenen zijn immers van groot belang bij de verdere ontwikkeling van je kind. Het Italiaanse schoenmerk Geox brengt kwalitatief goede schoenen op de markt, en dat zowel voor groot als klein. Zijn deze ademende Geox schoenen doeltreffend tegen zweetvoeten en gezonder dan schoenen van andere merken?

Goede schoenen laten je voeten ademen

Goede schoenen moeten passen en steun verlenen, zeker kinderschoenen. Passen en steun geven, zijn echter niet de enige eisen die aan (kinder) schoenen worden gesteld. Voor de gezondheid van je voeten, moeten je schoenen ook kunnen ademen. Zo voorkom je zweetvoeten, waardoor ook de ontwikkeling van schadelijke schimmels wordt vermeden.

Kwaliteit aan betaalbare prijzen

Geox biedt kwalitatief goede schoenen aan betaalbare prijzen, en dat niet alleen voor kinderen maar ook voor mannen en vrouwen. Ze geven je niet alleen voldoende steun maar zijn ook aangenaam om dragen. Ze zijn licht, soepel en trendy. Dankzij hun doordacht ventilatiesysteem blijft de temperatuur in onze schoenen steeds constant. Dat systeem voert warme lucht af en brengt frissere lucht naar binnen. Ademende Geox schoenen zijn niet alleen gezonder, ze zijn ook stukken hygiënischer.

Definitief verlost van zweetvoeten?

Ben je met Geox schoenen definitief verlost van vervelende zweetvoeten? Uit recent onderzoek van consumentenorganisaties blijkt van wel. Volledig verdwenen zijn ze niet, maar het scheelt wél meer dan de bekende slok op de borrel. Zijn ademende schoenen ook waterdicht? Hierop is het antwoord veel genuanceerder. Volgens veel gebruikers doen Geox schoenen veel meer dan zweetvoeten voorkomen. Ze zorgen geregeld voor natte voeten, en dat is veel minder aangenaam.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020