Excite

Georgia May Jagger gaat moeder Jerry Hall achterna

Georgia May Jagger heeft – met uitzondering van haar mond – gelukkig de looks van haar moeder Jerry Hall en niet haar vader Mick Jagger. Daarom is ze door modehuis Versace gevraagd om het nieuwe gezicht van de Lente/Zomer campagne van 2010 te worden.

De 17-jarige Georgia May treedt hiermee in de voetsporen van haar moeder. In de jaren ’70 heeft Jerry Hall talloze keren model gestaan voor het Italiaanse modehuis. Hoeveel deze campagne Georgia May op gaat leveren is niet bekend, maar gezien het feit dat ze al een veelgevraagd model is, zal dit bedrag zeker de moeite waard zijn.

Eerder stond Georgia May al in de belangstelling toen zij het gezicht was voor Rimmel London cosmetics en het Amerikaanse jeansmerk Hudson. Voor Hudson poseerde Georgia May zelfs met niets aan, behalve de jeans. Haar vader kon deze actie niet zo op prijs stellen.

Georgia May is de jongste dochter van de zanger van de Rolling Stones en Jerry Hall. Samen hebben ze vier kinderen: Elizabeth Jagger, James Jagger, Georgia May Jagger en Gabriel Jagger. Nog voor ze Mick Jagger ontmoette, was Jerry Hall al een veelgevraagd model. In 1977 had ze al op veertig covers gestaan, waaronder de covers voor de Italiaanse Vogue en Cosmopolitan. In dat jaar ontmoette ze MickJagger, voor wie ze uiteindelijk haar verloofde – zanger Bryan Ferry – verliet. In 1999 gingen de twee voorgoed uit elkaar, nadat Mick voor de zoveelste keer vreemd was gegaan en er in dit geval ook een zoon uit geboren werd.

Afbeelding: globo.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021