Excite

Overal gekleurde kapsels! Doe mee aan de trend en kleur je haar

Als je rondkijkt op straat zie je steeds minder mensen met grijze haren. Hoewel dat 50 jaar geleden nog heel normaal was, vinden veel mensen het tegenwoordig nodig om toch hun grijze haren te verbergen, zowel mannen als vrouwen!

Haar kleuren: steeds populairder

Dat gekleurde kapsels in opkomst zijn blijkt ook wel uit het enorme aanbod van haarverf dat tegenwoordig bij de drogisterijen terug te vinden is. Allerlei beautymerken hebben verschillende soorten haarverf, de meeste zijn speciaal om grijs haar extra goed te dekken. John Frieda heeft tegenwoordig een haarverf op de markt gebracht in de vorm van schuim: erg handig want het drupt niet. Op de website kun je laten bepalen welke kleur het beste voor jou is. Heel handig natuurlijk!

Laat je adviseren

Je haar kleuren is niet alleen maar voor mensen die grijze haren beginnen te krijgen, het kan ook een leuke verandering zijn als je toe bent aan een nieuwe look. Een andere reden kan zijn om je natuurlijke kleur op te fleuren, denk aan highlight of lowlights. Belangrijk als je je haar gaat kleuren, is om te goed te laten adviseren over de mogelijkheden. De meeste artikelen die je bij de drogist koopt, zijn er chemisch en daar kunnen haar en huid soms slecht tegen. Grijs haar kan op zich weer moeilijk te kleuren zijn en ook extreme veranderingen van donker naar blond hebben baat bij een professionele hand.

Dus wil je van je grijze lokken af? Laat je adviseren over de mogelijkheden en geef je haar een moderne kleurverandering. Ook voor mensen zonder grijs haar!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021