Excite

Draag je eigen gehaakte witte bikini deze zomer

Maak je eigen gehaakte witte bikini voor deze zomer. Een witte bikini staat ontzettend mooi met een mooie gebruinde huid. Een gehaakte witte bikini staat fris, romantisch en vrouwelijk.

Voor het zonnen

Zwemmen is niet aan te raden in een gehaakte bikini. Na het zwemmen wordt een gehaakte bikini zwaar en raakt het uit vorm. Onhandig en helaas waar. Een gehaakte bikini is enkel voor de sier, maar is wel zeer geschikt om in te zonnen.

Zelf maken

Een gehaakte bikini vergt wat creativiteit. Zowel voor het kopen en het zelf maken. Als je creatief bent aangelegd, is het niet zo moeilijk. Een gehaakte witte bikini is makkelijk zelf te maken. Op internet zijn verschillende patronen te vinden om een mooie bikini te maken. Haken is tegenwoordig ook ontzettend hip. Door deze trend ontstonden er onder andere websites voor de haakliefhebbers. Op deze websites vind je haakpatronen, ontwerpen, garen en materialen. Als je net begint met haken, geen paniek. Op de websites vind je tevens uitgebreide haakinstructies.

Kopen en zoeken

Een gehaakte witte bikini kopen is wat minder makkelijk. Niet in elke winkel worden gehaakte bikini’s verkocht. Zoek daarom eerst op internet waar gehaakte bikini’s verkocht worden. Websites over haken en breien geven ook informatie over winkels en webshops die gehaakte kleding verkopen.

Voor de niet creatievelingen onder ons is het een uitdaging een trendy gehaakte witte bikini te vinden deze zomer. Misschien ken je iemand die goed kan haken. Vraag anders aan deze persoon een leuke bikini voor je te haken. Niets is leuker dan een trendy bikini te dragen die je zelf ontworpen hebt. Een gehaakte witte bikini is snel gemaakt, trendy en een bezienswaardigheid op het strand.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020