Excite

Geen koude benen met een panty

Een panty is ideaal om met koud weer ook leuke jurkjes en rokjes te dragen. Door variaties in materiaal, denier, prints en kleuren kun je van een panty een echte eyecatcher maken. Panty’s zijn sinds een paar jaar een echt mode-item dat gezien mag worden. Grote modemerken als Viktor & Rolf, Chanel en Vivienne Westwood begonnen de trend op de catwalk, met bijzondere kleurencombinaties, gekke prints en zelfs strass op de panty. In dit artikel lichten we drie soorten panty’s voor je uit.

Huidskleurige panty

Ben je niet van de opvallende prints? Een huidskleurige panty bedekt toch je benen en valt niet zo op. Het grote voordeel van een huidskleurige panty is dat het je benen egaliseert, waardoor stoppeltjes en vlekjes minder zichtbaar zijn. Kies wel voor een huidskleurige panty met een laag denier, bijvoorbeeld 10 of 15. Deze gaan sneller kapot, maar zorgen wel voor een minder zichtbare ‘nepkleur’ op je benen. Hierdoor behoud je een neutralere look.

Opaque panty

Een bijzondere vorm panty is de opaque panty. Opaque is de term die wordt gebruikt voor ondoorzichtig. Een prachtige vorm panty dus, waarmee je een outfit meteen een andere look kunt geven. Daarnaast zijn ze vaak wat dikker dan de gemiddelde panty, denk aan zo’n 40 tot 60 denier. Daarmee zijn opaque panty’s net iets warmer dan de ‘gewone’ doorzichtige panty’s.

Corrigerende panty

Corrigerende panty’s zien eruit als iedere gemiddelde panty, maar bovenaan hebben ze een corrigerend effect. Een corrigerende panty lift je billen iets en ze hebben een hoge zachte tailleband die je buik en middel modelleren. Zelfs als je normaal geen corrigerend ondergoed draagt kan een corrigerende panty prachtig staan onder strakke jurkjes. Ze blijven ook vaak beter zitten dan andere panty’s.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021