Excite

Geen Issa London voor Kate Middleton

Meestal is het nieuws wat Kate Middleton draagt, maar deze week is het nieuws wat de prinses niet meer aan wil. De Brits modemerk Issa London wordt niet langer gedragen door Kate Middleton. De reden is een beetje politiek. De nieuwe eigenaresse van het merk, Camilla Al-Fayed is de dochter van Mohamed al-Fayed. De man die de Britse Koninklijke familie verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn zoon Dodi al-Fayed en zijn vriendin prinses Diana. Een gevoelige zaak dus!

Blauwe jurk Kate Middleton

Kate Middleton heeft een verschillende keren een jurk gedragen van Issa, waaronder de blauwe jurk die de Kate droeg tijdens de aankondiging van haar verloving met prins William in 2010. Nog een aantal keer in 2011 droeg Kate een jurk van Issa London, tot op de dag voordat Camilla al-Fayed het label kocht in datzelfde jaar. De vrouw achter het merk, Daniella Helayel, vertrok op dat moment bij het merk.

Mohamed al-Fayed

Mohamed al-Fayed ligt al vanaf de dood van zijn zoon en prinses Diana, overhoop met de Britse royals. Niet alleen geeft hij hen de schuld van het ongeluk - het zou een truc zijn geweest om Diana en haar vriend uit de weg te ruimen, maar al-Fayed heeft ook een film bekostigt over het drama. In ‘Unlawful Killing’ wordt naar koningin Elizabeth verwezen als een gangster met een kroon en haar man prins Philip word een psychopaat genoemd. Voor Kate Middleton reden genoeg om zich nu te distantiëren van Issa London.

Banana Republic x Issa London

Voor liefhebbers van Issa London is er trouwens goed nieuws. Het merk lanceert op 8 augustus een capsulecollectie voor Banana Republic. Verschillende jurkjes en accessoires van het Britse merk zijn te koop onder het label Banana Republic x Issa London. De collectie is in Nederland te koop via bananarepublic.co.uk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021