Excite

Vind voor je gala een prachtige jurk

Wanneer je uitgenodigd wordt voor een gala, wil je natuurlijk wel in een heel mooie galajurk op het feest verschijnen! Maar hoe kom je aan een galajurk? Ga dus naar een gala in een jurk die iedereen mooi vindt!

Nieuw of tweedehands?

De eerste vraag die je jezelf het beste kunt stellen, is of je een nieuwe galajurk of een tweedehands galajurk wilt. Galajurken kunnen behoorlijk prijzig zijn, zeker voor een kledingstuk dat je niet vaak draagt. Een tweedehands jurk kan dan een goed idee zijn. Je kunt de galajurk online kopen, zoals op de website http://jurken.vintagemode.nl, of in een tweedehands winkel. Wanneer je echter een specifieke galajurk wilt hebben die nog niet tweedehands verkocht wordt, of wanneer je de jurk regelmatig gaat dragen, kan een nieuwe galajurk een idee zijn. Die worden onder andere verkocht bij Jackpot en Dream Dresses. Rond de feestdagen verkopen meerdere winkels galajurken.

Galajurk huren

Een alternatief voor een galajurk kopen, is een galajurk huren. Wanneer je graag een zeer luxe en dure galajurk wilt dragen, maar de centen er niet voor hebt, is het de moeite waard om uit te zoeken of je de betreffende jurk ergens kunt huren. Kledingzaak Incognito en Arch’s fashion bijvoorbeeld, verhuren diverse galajurken.

Zelf maken

Wanneer je erg creatief bent en een jurk helemaal naar je wensen wilt hebben, kun je overwegen om zelf een galajurk te maken. Online zijn heel veel patronen te vinden, maar ook in stoffenwinkels vind je patronen voor galajurken. In een stoffenwinkel kun je doorgaans een uitgebreid advies krijgen met betrekking tot het kiezen van de juiste stof voor je galajurk en het patroon dat je nodig hebt.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021