Excite

Frans meisje van 10 jaar al topmodel

De meeste modellen moeten jarenlang keihard werken om de top van de modewereld te halen en breken op z'n vroegst op hun zestiende een keertje door. Maar dat gaat niet op voor het Franse meisje Thylane Lena-Rose Blondeau. Zij heeft op tienjarige leeftijd al een groot portfolio opgebouwd en geldt als een piepjong topmodel.

De meeste tienjarige kinderen vullen hun vrije tijd met spelen, computeren en televisie kijken, maar dat alles gaat voor Thylane niet op. Zij vliegt al op tienjarige leeftijd van de ene naar de andere fotoshoot en heeft geen tijd om met poppen te spelen.

De knappe Thylane, een kind van de Franse tv-presentatrice Veronika Loubry, werd als kleuter ontdekt en liep op vierjarige leeftijd al mee in een modeshow van de bekende Franse ontwerper Jean Paul Gaultier. Nadien nam haar carrière een hoge vlucht en werd zij geboekt voor talloze fotoshoots. Op het internet zijn zelfs de eerste fansites van Thylane al gelanceerd.

De vroege doorbraak van Thylane brengt in de Franse modewereld levendige discussies op gang. De populariteit van het meisje is ongekend, maar veel mensen op lifestyle-websites vragen zich af of het wel goed is dat een dergelijk jong meisje zoveel werkt en daarenboven als een verleidelijke vrouw wordt afgebeeld. Dat gebeurde onlangs in een reportage in het Franse modeblad Vogue.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020