Excite

Dit draag je NIET op een bruiloft

Bruiloften zijn formele gelegenheden waarbij je je mooiste kleding aantrekt. Er zijn bepaalde outfits die je beter niet aan kunt trekken.

Foto: Getty Images

Een van die dingen is een witte outfit. Het is de dag van de bruid en zij draagt waarschijnlijk een witte bruidsjurk. Die kans is tenminste heel groot.

Foto: Getty Images

Draag ook niet iets dat helemaal zwart is, met bijbehorende zwarte accessoires. Je bent immers niet op een begrafenis, maar op een feestje waarbij het leven gevierd wordt.

Foto: Getty Images

Een bruiloft is een dag om te vieren, maar trek niet meteen je hotpants aan. Wees een beetje respectvol richting het echtpaar en trek niet te strakke kleding aan.

Foto: Getty Images

Ook korte rokjes of diepe decolletés kunnen we niet aanbevelen voor een bruiloft. Het is écht geen stijl om zoveel huid te laten zien tijdens een bruiloft.

Foto: Getty Images

Of je nu een man of vrouw bent; draag geen spijkerbroek. Zelfs niet als het een designerbroek is! Dat is gewoon niet netjes en kan écht niet op een bruiloft.

Foto: Getty Images

Even fout is het om een overhemd met korte mouwen te dragen. Tenminste, voor heren.

Foto: Getty Images

En nee, ook geen glitterende, stralende outfits, ongeacht hoe fantastisch ze er uitzien als je ze aan hebt. Het is een bruiloft, geen debuut of cocktailparty.

Foto: Getty Images

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021