Excite

Hoe draag je een fluted hem?

De fluted hem is het model rok of jurk dat je veel gaat zien in het modebeeld. We kennen dit silhouet ook wel als een zeemeermin model, maar vaak is de fluted hem korter, waardoor het je vrouwelijke rondingen nog meer accentueert. Ga dus voor een sexy, supervrouwelijke look en probeer de fluted hem.

Modellen fluted hem

Een fluted hem betekent letterlijk een uitwaaierende boord. De bovenkant van de rok zit vaak als een soort kokerrok om je heupen gemodelleerd. Het model van de boord verschilt. Sommige rokken zijn aan de achterkant langer dan aan de voorkant, maar ook de hoeveelheid stof kan voor verschillende effecten zorgen. De lengte van de rok en de lengte van de boord kan zorgen voor een speels effect of juist een zakelijke look.

Fluted hem rok combineren

De fluted hem zorgt voor een mooi accept op je taille en heupen, door het aansluitende model. Je verhoudingen worden optisch aangescherpt, omdat de boord uitwaaiert. Hierdoor krijg je vanzelf een prachtig zandloperfiguur.

Het beste combineer je de fluted hem dan ook met een met shirtje of een mooie blouse, die je in de rok stopt. Zo komt je figuur mooi uit en maak je dit bijzondere model rok tot de eyecatcher van je outfit.

Voor een zakelijke look combineer je de rok met een bijpassend, aansluitend jasje. Je kunt de fluted hem ook met een vest dragen als het fris is. Kies voor een dunne stof of een kort model, zodat je de vorm van de rok kunt blijven benadrukken.

Sommige modeshows laten fluted hem rokken zien met een lang, strak shirt over de bovenkant van de rok. Hoewel dit je bovenlijf optisch langer maakt, is het een uitdagende look.

Fluted hem jurk

Behalve rokken, zijn er ook jurkjes met een fluted hem. Deze waaieren vanaf halverwege het dijbeen uit tot een supervrouwelijk model jurk. Omdat nog meer het model te benadrukken, combineer je deze jurkjes met hoge hakken, zoals pumps of enkellaarsjes. Op een frisse dag draag je de jurk met een colbert, maar vergeet niet het knoopje dicht te houden. Zo behoud je het vrouwelijke silhouet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020