Excite

Wie past de flare jeans?

De flare jeans is een van de vele jeansmodellen die in de kledingrekken liggen. De flare: niemand die in een keer begrijpt wat het is. Na dit artikel, weet jij wat de flare jeans is. Wie weet zijn dit het enige broekenmode dat jij straks draagt. Wat zijn de flare jeans? Wie draagt het? En voor welk figuur zijn de flare jeans geschikt?

Ontspannen gekleed met de flare jeans

De flare jeans staat bekend om het wijd uitlopende model. Bij de heupen zit de broek strak en wordt wijder richting de broekspijpen. Dit model werd in de jaren '70 veel gedragen door zowel mannen als vrouwen. Op dit moment behoort de flare jeans tot de klassieke modellen van spijkerbroeken. Het is een ideale broek voor vrouwen. Door de wijd uitlopende lijn lijken je benen namelijk langer en slanker.

Van strakke tot wijde flare jeans

Binnen de groep flare jeans bestaan ook weer verschillende modellen. Zo bestaan er broeken met een lage taille maar ook met een hoge taille. Sommige broeken zitten strak bij de heupen en bovenbenen en worden vanaf de knie steeds wijder tot aan de enkels. Er bestaan flare jeans, die zijn onderaan zo wijd dat je zelfs je voeten niet meer kan zien. Andere flare jeans zijn al wijd bij de heupen en worden steeds een beetje wijder richting de enkels.

De flare jeans: veelzijdig in styling

Flare jeans zijn met van alles te combineren: nog zo'n voordeel van dit model. Zo heeft de flare jeans met een blouse een klassieke en sportieve uitstraling. Als je uitgaat, kan je er een strak of wijd topje op dragen. In je vrije tijd combineer je de flare jeans met een sportief vest of sweater.

Tijdloze jeans

Het is een ideaal model, de flare jeans. Gelukkig is die nu ook tijdloos en een vast item in de kledingwinkels. Het blijft trendy, sportief en netjes. En niet geheel onbelangrijk, iedere vrouw kan de flare jeans aan. Let wel goed op het model. Die varieert van strak tot loszittend op de heupen. Wel is de lijn van elke flare jeans wijd uitlopend. Dat maakt dat iedere vrouw de flare jeans kan dragen.


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020