Excite

First Lady shockeert weer met kleding

Critici spreken er schande van; voor het eerst sinds het bestaan van de Verenigde Staten is een First Lady op het dragen van shorts – in het openbaar! – betrapt. Michelle Obama heeft met haar outfit heel wat losgemaakt.

Michelle droeg de shorts tijdens een warme trip in de Grand Canyon. Critici vonden dit ‘not done’ en riepen bovendien dat het ook nog eens een behoorlijk lelijke keuze was. Gelukkig waren er ook genoeg journalisten die hun First Lady in bescherming namen en aangaven dat je weinig keuze hebt als je naar de hete Grand Canyon gaat. Bovendien waren het geen opvallende, schreeuwerige of bizarre shorts, maar een heel normaal exemplaar.

Dit is niet de eerste keer dat er hevig gepraat wordt over de outfit of het uiterlijk van Michelle Obama. Eerder wist zij vriend en vijand al te verrassen door haar haar op zo’n manier te laten doen, dat het net leek of ze het kort geknipt had. Ook verscheen ze al eens met blote, gespierde armen op foto’s en droeg ze bijzondere kleding van onbekende ontwerpers. Ook haar dochter lijkt het niet erg te vinden om af en toe eens flink te shockeren met haar kleding: tijdens de top van de G8 droeg het meisje een T-shirt met daarop een slogan die nucleaire wapens afwees!

Afbeelding: Flickr account mikebaird

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021