Excite

Fijne fauteuils

Het aanbod in fauteuils is groot. Dat betekent dat er voor iedereen een perfecte fauteuil te vinden is. Of je nu een kleine of een grote ruimte wil inrichten, je hebt fauteuils in alle vormen en maten. Ook de prijzen variëren. Natuurlijk betaal je meer voor bekende merken, maar er zijn ook veel budgetfauteuils in grote ketens te krijgen.

Populair zijn de laatste jaren fauteuils die net even wat anders zijn. Zo heb je een cupstoel; een ‘zwevende’ stoel die alleen steun heeft van een stang met daaronder een voetje. Vooral in designhuizen doen deze stoelen het goed. Andere bijzondere fauteuils zijn opblaasbare, massagestoelen en speciale relaxfauteuils met hocker of voetensteun.

Behalve moderne fauteuils heb je ook antieke fauteuils; of moderne fauteuils met een antieke uitstraling. Met zulke stoelen geef je een bijzondere touch aan bijvoorbeeld je werkkamer. Met een antieke fauteuil in een werkkamer krijg je bij binnenkomst het idee dat je een bibliotheek in loopt. Andersom geeft een moderne fauteuil een strakke, luxe uitstraling.

Natuurlijk moet een fauteuil ook gewoon goed zitten. Hoe mooi hij ook is, als hij niet comfortabel zit, heb je er weinig aan. In een winkel kun je vanzelfsprekend een stoel uitproberen tot je zeker weet of hij geschikt voor je is. Bestel je een fauteuil online, dan is dat een ander verhaal. Controleer daarom altijd of je het product mag ruilen. Zo voorkom je dat je veel geld uitgeeft aan een prachtige fauteuil die uiteindelijk toch niets voor je is.

Afbeelding: Flickr, Posh Living, LCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021