Excite

Festina horloges: betaalbare wereldfaam!

Festina staat garant voor een heel uitgebreide collectie, prima kwaliteit en betaalbare horloges.

Collecties

Festina horloges vind je in alle stijlen: sportief, modieus en klassiek. Van oorsprong is Festina een Zwitsers merk. In 1984 kwam het merk in Spaanse handen. Het hoofdkantoor bevindt zich sindsdien in Barcelona. Festina was het eerste merk dat een anti-allergisch, titanium horloge en een aluminium horloge op de markt bracht.

Wijzerplaat

Typisch voor Festina is de duidelijke, goed leesbare wijzerplaat. Dat is hun handelsmerk. Bovendien kun je per model een wijzerplaat in verschillende uitvoeringen (kleuren) kiezen. Bij sommige collecties kun je ook nog kiezen uit een stalen band of leren horlogeband. Bij de meeste modellen wordt de tijd gewoon aangegeven met wijzers op een duidelijke wijzerplaat. Dit in combinatie met een dag- en datumaanduiding.

Damescollectie

Verplicht aan zijn stand heeft Festina ook een specifieke damescollectie, Milano, geïnspireerd op de Milanese modewereld. De nadruk ligt hierbij op design. De beroemde kristallen van Swarovski zitten er tevens in verwerkt.

Ceramic collectie

Ook Festina moet met zijn tijd mee. Daarom werd de opmerkelijke Ceramic collectie op de markt gebracht. Het betreft dit keer analoge, ronde horloges voor zowel dames als heren, ook weer verkrijgbaar in vele kleuren.

Retro collectie

Het woord zegt het al: terug naar toen, in navolging van de modewereld. Het betreft in dit geval een hele klassieke collectie: rechthoekig of rond, enkel voor heren en zeer betaalbaar.

Sport collectie

Om de sportcollectie te promoten, werkt het merk sinds een aantal jaren samen met de Tour de France, de motorsport en de racesport. Voor de Tour de France komt er elk jaar een speciale collectie op de markt. Als je als merk investeert in sportreclame moet je uiteraard ook een sportieve collectie hebben die tegemoet komt aan de eisen van de fanatieke sporter. De sporthorloges hebben daarom een stopwatch, zijn waterdicht en hebben ook een alarm.

Prijskaartje

Uiteraard is dat van belang. En dat valt best mee bij Festina! Een multifunctioneel horloge heb je al vanaf € 69. Een Retro horloge gaat over de toonbank vanaf € 99. De sportcollectie begint dan weer vanaf € 129. Een totaalplaatje van alle horloges met uitleg over de gebruikte materialen, functies en modellen vind je op de mooi verzorgde website festinahorloges.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020