Excite

Waar kun je feestkledij in grote maten kopen?

Het aanbod aan feestkledij is niet zo heel groot, maar met een maatje meer is het nog moeilijker. De meeste grote kledingwinkels verkopen kleding tot maat 44. Het is dus even zoeken als je feestkledij wilt kopen in grote maten!

Chezshanna.com

Een ruim aanbod aan feestkledij in grote maten kun je vinden op Chezshanna.com. Er worden allerlei verschillende soorten jurken verkocht, zoals avondjurken, galajurken en zogeheten cocktailjurkjes. Zo kun je voor iedere gelegenheid de juiste feestkleding vinden! Cheszhanna verkoopt kleding tot en met maat 62.

Wilmsmode.nl

Zeer betaalbare feestkledij in grote maten kun je kopen bij Wilmsmode.nl. De prijzen van de diverse jurken variëren tussen de 85 en 105 euro. Er wordt feestkledij tot en met maat 52 verkocht. Deze site heeft geen speciale webwinkel, maar je kunt een bestelling per email plaatsen. Tegen een kleine vergoeding wordt het kledingstuk dan opgestuurd.

Ullapopken.nl

Bij Ullapopken.nl wordt niet zozeer speciale feestkledij verkocht, maar ze hebben wel een ruim aanbod aan leuke jurken en rokken in grote maten. Veel van deze kledingstukken zijn prima geschikt als feestkleding. Er wordt kleding verkocht tot en met maat 62.

Kleding in grote maten bij jou in de buurt

Niet iedereen houdt ervan om online kleding te kopen. Je kunt het namelijk niet van tevoren passen, plus je moet een kledingstuk vanaf een plaatje uitkiezen. Op Grotematen.nl kun je heel gemakkelijk zoeken naar winkels die grote maten verkopen bij jou in de buurt. Je hoeft alleen maar op te geven wat voor soort kleding je zoekt en op de provincie te klikken waar je wilt winkelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020