Excite

De perfecte feestjurk

Een leuke feestjurk koop je vaak alleen voor speciale gelegenheden. En omdat je de jurk niet vaak draagt, is het verstandiger om een tijdloos model te kopen. Zo kun je met een feestjurk net wat vaker voor de dag komen zonder dat het model ontzettend vorig seizoen lijkt te zijn.

Draagbare feestjurken

Het is vaak erg lastig. Je wilt een feestjurk die én draagbaar is én die je vaker kunt gebruiken dan één keer. Het is natuurlijk erg jammer om veel geld te besteden aan een feestjurk, terwijl je de jurk alleen maar een keer tijdens één avondje aan kan. Het is daarom belangrijk om goed na te denken wat voor jurk je precies zoekt en voor wat voor soort feesten je de jurk wil dragen. Een galajurk verschilt natuurlijk enorm van een jurk voor een bruiloft. Toch is het niet onmogelijk om een jurk voor twee van dit soort gelegenheden te gebruiken. Maar wat is nu de truc?

Accessoires bij je feestjurk

Van een feestjurk valt heel wat te maken wanneer je er leuke accessoires bij koopt. Zo kun je er kiezen om een eenvoudig zwart cocktailjurkje te kopen die ook zeer geschikt is voor een bruiloft. Wil je hem galaproof maken? Koop er dan zeer uitbundige accessoires bij en misschien een mooie glanzende stola. Op een gala mag je gezien worden en kun je daarom helemaal los gaan met je bling-bling. Op die manier wordt je veilige zwarte jurkje een elegante en feestelijke outfit. Voor een bruiloft kun je het jurkje iets soberder maken door er een vestje of bolero over heen te dragen met een simpele ketting.

Schoenen bij je feestjurk

Ook de schoenen kunnen een feestjurk een heel andere uitstraling geven. Wanneer je knalrode pumps onder een zwart jurkje draagt met felle make-up, dan ben je natuurlijk al veel feestelijker dan wanneer je als daggast op een bruiloft wat ingetogener gekleed gaat met zwarte ballerina's onder je jurkje. Op deze manier kun jij je feestjurk op meerdere manieren dragen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020