Excite

Waar vind je voor ieder feest de juiste avondjurk?

Bij sommige feesten kun je niet in een leuke broek en bloes verschijnen, maar is er een echte avondjurk vereist. Lastig, want deze vind je niet standaard in de kledingzaken. Gelukkig zijn er websites en speciale winkels die je op weg kunnen helpen om bij ieder feest de juiste avondjurk te vinden.

Een avondjurk voor een bruiloft

Gaat er binnenkort iemand uit je familie of vriendenkring trouwen en ben je voor het feest uitgenodigd, dan is er mogelijk een dresscode vereist. Op i-trouwen.nl vind je wat al deze dresscodes betekenen. Staat er bijvoorbeeld 'white tie' op je uitnodiging dan word je in een lange feestelijke avondjurk, met decolleté en lange handschoenen verwacht. Wordt er om 'avondkleding' gevraagd dan kun je op het feest in een korte of lange avondjurk komen. Behalve de dresscodes vind je op i-trouwen.nl ook een lijst met adressen van trouwbedrijven in diverse regio's. Daarbij zitten ook bedrijven die gelegenheidskleding verkopen, zoals avondjurken.

Allerlei jurken in Amsterdam

Op galajurk.nl vind je jurken voor allerlei gelegenheden; van designgalajurken tot goedkope galajurken en van een glitterjurk tot een ballroomjurk. Voor ieder feest heeft deze winkel de juiste jurk en op de website kun je de collectie bekijken. Wil je een van de jurken passen, dan moet je naar de winkel in Amsterdam. Handig is dat je er ook terecht kunt voor bijpassende schoenen, tasjes en sieraden.

Meer dan vijfduizend avondjurken in Arnhem

Heb je een grote maat of ben je zwanger, kijk dan eens op dreamdresses.nl. Verder heeft deze zaak in Arnhem een zeer uitgebreide collectie avondjurken. Je kunt een jurk bestellen in de webshop, maar de eigenaren adviseren om toch naar Arnhem te komen om te passen. Waarschijnlijk is je tocht niet voor niets, want in een collectie van ruim vijfduizend exemplaren zal er voor jouw feest zeker een geschikte avondjurk tussen hangen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020